Aktivitetsdag 14.09.23

14. september 2023 hadde Kirkenes videregående skole gleden av å arrangere en aktivitetsdag for våre elever i Barentshallen. Det ble en dag fylt med aktivitet, latter og konkurranseånd!

Fot: To elever trekker i hver sin ende av et tau i Barentshallen - Klikk for stort bildeTautrekking Elisabeth Bade

Elevene har blant annet fått teste ut stylter, lassokasting, tautrekking og sumobryting. De klassene hvor flest har deltatt, er med i trekningen om pizzakveld for hele klassen! 

Dagen ble en actionfylt dag i Barentshallen, der elevene ved Kirkenes videregående skole deltok i en rekke aktiviteter. De utfordret sine ferdigheter og samarbeidsevner gjennom aktiviteter som kast på boks, der presisjonen ble testet, og lasso, der de fikk kyndig veiledning av lærer Issat og målte treffsikkerheten med lassoen.

Foro: Lærer viser hvordan man bruker lasso - Klikk for stort bilde Elisabeth Bade

Elevene konkurrerte også i boccia, en klassisk sport som krevde konsentrasjon og strategi, samt hesteskokasting, der presisjonen ble satt på prøve når de kastet hesteskoen rundt stolpene. Badminton ga dem muligheten til å utforske racketsporten, mens tautrekking testet styrken til lagene som kjempet for å bli det sterkeste.

Hoppetau utfordret deres hoppeferdigheter og kondisjon, mens ringspill ga dem muligheten til å treffe målet og samle poeng. Å gå på gruppeski og navigere gjennom utfordrende løyper styrket samarbeidet, mens potetløp gjennom en hinderløype sørget for morsomme og utfordrende øyeblikk.

Sumobryting ga en unik opplevelse når elevene tok på seg sumodrakter og prøvde å dytte motstanderen ut av ringen. Frisbeegolf satte deres nøyaktighet på prøve, og dart utfordret presisjonen i et spennende spill. Basketballferdighetene deres ble vist frem gjennom dunking, skyting og dribling, mens balansekulen testet balanseferdighetene deres mens de forsøkte å holde kula på brettet mens de gikk slalåm mellom kjeglene.

Kroppsøvingslærerne organiserte dagen, skolens ledelse bidro med matservering i kaféen fra ca. kl. 13.00 og lærerne stilte opp på aktivitetene med twist og stempel.

Fot: To blide damer, pølsebrød og pølser. - Klikk for stort bildeAvdelingslederne serverte mat og drikke. Elisabeth Bade

Det var en dag fylt med glede, konkurranse og samhold, og elevene viste stort engasjement!