Elever fra Finnmark gjør seg bemerket i Skole-NM!

Vinnere i skole- NM 2022 - Klikk for stort bildeBåde gull og sølv til Kirkenes videregående skole i Skole- NM Kirkenes vgs og worldskills.no

Gull og sølv til Finnmark!

Nå er de første resultatene fra årets Skole-NM kommet inn, etter at første pulje av konkurransene er gjennomført. Finnmark har fått to medaljer, med 1. plass i rørleggerfaget, og 2. plass i sveisefaget. Vi gratulerer så mye!

I årets Skole-NM i yrkesfag deltar det elever fra Finnmark i mange fag. Da årets ArcticSkills ble avlyst prioriterte skolene og Utdanningsavdelinga i Finnmark å sende flere elever og fag enn vanlig til Skole-NM. Elevene fra Finnmark som deltar i Skole-NM har kvalifisert seg gjennom å vinne Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag.

Skole-NM

Skole-NM er en del av WorldSkills Norway, arrangeres årlig, og er nasjonale konkurranser for elever som går yrkesfag i videregående skole. I år konkurreres det i 33 ulike yrkesfag. Konkurransene er spredt på ulike konkurransesteder, og går på datoene 5.-6. april, 20.-21. april og 27.-28. april.

Resultater fra Skole- NM 2022