ICE Creative Youth 15. - 16. juni 2023

Foto tatt i kantina. Elevene sitter rundt bord i kantina. Julen sitter rett foran scenen og alt er klart til at premieutdelinga skal starte. - Klikk for stort bildePremieutdelinga har startet. Kirkenes videregående skol

ICE Creative Youth, et prosjekt for å fremme entreprenørskap og kreativitet blant unge, har arrangert en vellykket innovasjonscamp. Elevene utviklet forretningsplaner og campen ble avsluttet med anerkjennelse for god innsats og nyskapende ideer.

Entreprenørskap og kreativitet

ICE Creative Youth er et spennende prosjekt organisert av Barentssekretariatet. Målet er å fremme entreprenørskap og kreativitet blant unge mennesker. Gjennom et samarbeid med Ungt Entreprenørskap og støtte fra Sør-Varanger kommune, har de skapt flott innoavsjonscamp her på skolen 15. - 16. juni.

Oppdrag

Prosjektet startet opp under ledelse av Ungt Entreprenørskap, og på torsdag var gruppene allerede i full sving med å utforske oppdraget. Elevene fikk kontinuerlig støtte og veiledning gjennom hele prosessen, og det var inspirerende å se deres engasjement og kreativitet blomstre.

Forretningsplaner

På fredag fortsatte gruppearbeidet, der elevene fokuserte på å ferdigstille prosjektene og øve på presentasjonene sine. Presis klokka 10.15 leverte hver gruppe inn de grundig utarbeidede forretningsplanene sine.

Jury

Deretter fikk hver gruppe muligheten til å presentere sin løsning for en jury bestående av tre medlemmer. Juryen hadde en vanskelige oppgave med å velge ut de tre beste ideene som skulle gå videre til finalerunden. Her fikk de utvalgte gruppene presentere ideene sine for alle deltakerne.

Premieutdeling

Til slutt ble det kåret et vinnerlag. Det ble en høytidelig premieutdeling og en fin avslutning av innovasjonscampen. Vi er stolte av alle deltakere for deres imponerende innsats og nyskapende ideer.