Restaurant- og matfag

Dette utdanningsprogrammet gir yrkesfaglig opplæring. Vil du bli kokk, baker, konditor, slakter eller servitør? Disse - og en rekke andre yrker - kan du sikte deg mot etter å ha gått restaurant- og matfag. 

Hvorfor velge restaurant- og matfag? 

Du lærer

  • om kosthold, næringsmidler og ernæring
  • tilberedning og servering av mat
  • behandling av råvarer, mat og drikke
  • om mattradisjoner
  • om helsefremmende livsstil og hygiene

Du bør være 

  • praktisk anlagt og ha godt håndlag
  • kreativ og nøyaktig
  • serviceinnstilt

Les mer om restaurant- og matfag på vilbli.no

Fag- og timefordeling

Hvorfor velge Kirkenes videregående skole?

Kirkenes videregående skole er skolen for deg som ønsker å være del av et skolemiljø med et bredt spekter av mennesker og muligheter. Her er det opp til 600 elever og 150 ansatte innen akademiske fag, bygg- og anleggsteknikk, teknikk og industriell produksjon, arbeidsmaskiner og anleggsmekanikk, elektro, frisør-blomster og interiør, restaurant- og matfag, helse- og oppvekstfag samt et aktivt OPUS og vår internasjonale IB-avdeling.

Søk skoleplass

Veien videre

Yrkesfaglig opplæring fører fram til yrkeskompetanse (med eller uten fag- eller svennebrev). Etter fullført yrkesfaglig opplæring kan du gå ut i arbeid eller ta videre utdanning. Les mer på vilbli.no.

Til toppen