Kirkenes videregående skole

Hva vil du bli? Hvordan kan du bli det?

Er du klar over hvilket mangfold og hvilke fantastiske muligheter Finnmark har å by på?  Onsdag 26. januar kan du delta på UNS og få noen av svarene!

Se brosjyre og les om utdanningsvalg, prosjekter og muligheter ved Kirkenes videregående skole.

• 17.01.2022 Koronavirus Grønt nivå
    Fra og med mandag 17.01 innføres grønt nivå smittevern på skolen.
  • 14.01.2022 Hva vil du bli? Hvordan kan du bli det?
    Er du klar over hvilket mangfold og hvilke fantastiske muligheter Finnmark har å by på? Onsdag 26. januar kan du delta på UNS og få noen av svarene!
  • 14.01.2022 Willy Åsheim fra Nor Teknikk AS holdt et kurs for elever og lærere som ga en god innføring til det å jobbe med smart repair, og hvilke bunker som faktisk er mulig å rette uten å måtte lakkere. Paintless Dent Repair ved Kirkenes VGS 2022.
    Willy Åsheim fra Nor Teknikk AS holdt et kurs i PDR for elever og lærere. Vi fikk en god innføring i hvordan vi kan jobbe med smart repair, og hvilke bulker som faktisk er mulig å rette uten lakkering