Aktuelt

Ungdataundersøkelse 2021

  Alle videregående skoler i Troms og Finnmark Fylkeskommune gjennomfører Ungdata undersøkelse i 2021. Ved Kirkenes videregående skole vil undersøkelsen gjennomføres i februar.

Strengere smitteverntiltak på Kirkenes videregående skole

For å begrense økning i smitten i januar har regjeringen besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler skal gå over til rødt nivå uavhengig av det lokale smittenivået. Tiltaket gjelder fra mandag 4. januar 2021 og foreløpig fram til tirsdag 19. januar.

Velkommen til Kirkenes videregående skole. En IB - world school

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.  

Glemt passord?

Her finner du brukernavn og passord og tips til innlogging

Kjøretøyavdelinga arrangerte kurs for bilmekanikere.

Kjøretøyavdelingen ved skolen har arrangert et 23 timers oppgraderingskurs for bilmekanikere ved verkstedene i Øst- Finnmark.  

Informasjon om elevfravær

Informasjon til elever i videregående skole om eventuelt fravær i forbindelse med smittevern    

Skolestart 2020

Velkommen til Kirkenes videregående skole. Vi gleder oss til skolestart torsdag 20.august og til å treffe deg. Her finner du nyttig informasjon før skolestart om f.eks. hybler, PCer, første skoledag og mye mer.  

Til toppen