Aktuelt

Velkommen til skolestart mandag 22. august 2022

Informasjon om det meste som angår skolestart.

Velkommen til Kirkenes videregående skole. En IB - world school

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.  

Satser på fremtidens grundere - ICE Creative Youth

  14.-15. juni gikk innovasjonscampen «ICE Creative Youth» av stabelen på Kirkenes videregående skole. Til sammen deltok ca 100 elever fra 1.- og 2. trinnet i konkurransen om å lage den mest innovative løsningen for å fremme fordelene av å bo og arbeide i Øst-Finnmark.    

Kunnskapsdepartementet besøker Kirkenes videregående skole

Storfint besøk til Kirkenes videregående skole siste dagen i mai 2022.  

Gratis sommerskole i matematikk og naturfag for elever på yrkesfag

Strøk du i matematikk eller naturfag? Ikke fortvil. Du får en ny sjanse allerede nå i juni! Matematikk starter tirsdag 14. juni 2022 kl 09:00 og naturfag starter onsdag 15. juni 2022 kl 09:00.

Puslespill og fremmedspråk

Tenk å kunne pusle seg kjent med målspråklandet! Når det i tillegg blir en konkurranse og puslespillet er enormt stort, så blir det enda mer engasjerende. Etter at det er ferdig puslet, så kan man legge på kort med navn på elver, byer, fylker... på kartet som er puslet sammen. 

Avslutning Vg2 YF 22.06-22 kl 17:00

Vg2 YF elever og foresatte inviteres hermed til avslutningsfest ved Kirkenes videregående skole.      

Nikita vant sølv i Skole- NM!

        28. April 2022 vant Nikita Oustinov en velfortjent sølvmeldalje i klassen bilfag, lette kjøretøy.  Vi gratulerer!

Skole- NM 2022

Nikita, som går Vg2 Kjøretøy vant sølvmedalje den 28. april! Rørleggerfaget og sveisefaget deltok allerede 5. og 6. april. De kom hjem med både gull og sølv! Alle deltagerne har vist en fantastisk innsats og resultatet er helt suverent!  

Elever fra Finnmark gjør seg bemerket i Skole-NM!

      Gull og sølv til Finnmark! Nå er de første resultatene fra årets Skole-NM kommet inn, etter at første pulje av konkurransene er gjennomført. Finnmark har fått to medaljer, med 1. plass i rørleggerfaget, og 2. plass i sveisefaget. Vi gratulerer så mye!

Til toppen