ReBurn UB til digitalt NM

I år har vi hatt flere gode UB’er i sving på studiespesialiserende. ReBurn UB utmerket seg med å komme til digital NM

ICE Youth

Barentssekretariatet arrangerte ICE Youth for elever ved videregående skole i Kirkenes og Murmansk. Ungdommene kom med både kreative og innovative løsninger!

Premiedryss til elever ved Kirkenes videregående skole

Gull og sølv til til frisørelevene i den nasjonale skolecupen!

Privatisteksamen og smittevern

Se handlingsplan for gjennomføring, forebygging og håndtering av koronaviruset ved Kirkenes videregående skole

Fjerning av skolesystem på elev- PC.

Ferdig med skolegang i Finnmark ?   Hvis du er ferdig med skolen  nå til sommeren, eller skal være lærling til neste år, så skal pc-en leveres IKT-avdelingen etter at du ikke trenger skolesystemet lenger .

Bruk av PC til skriftlig eksamen

Det er valgfritt å benytte PC (Windows eller Mac) for å besvare eksamensoppgaven. Du får utlevert eksamensoppgaven på papir, og du kan skrive og levere på papir om du vil.

Skal du ta eksamen i engelsk eller matematikk etter ny læreplan (fagfornyelsen)?

Digitale eksamener i matematikk og engelsk må leveres digitalt i sin helhet.

Møtereferat beredskapsteamet Kirkenes vgs 26.03.2021

Det er kommet ny veileder om smittevern for videregående skole. Nedenfor følger oppdatert informasjon om smitteverntiltak ved skolen etter påskeferien.

Vellykket gjennomføring av ArcticSkills 2021

Nærmere 50 dyktige deltakere fra 16 skoler i Barentsområdet målte krefter innenfor 13 forskjellige yrkesfagretninger og hadde oppvisning i ytterligere to fag – reiseliv og foto – da et digitalt ArcticSkills ble strømmet live på tirsdag.

God påske!

Biblioteket har stilt ut mye godt lesestoff som du kan kose deg med i påskeferien. Du kan også delta i en påskekahoot med påskeegg som premie. Kom innom skolebiblioteket!