Aktuelt

Finalistene er klare til dyst i ArcticSkills 23

Mandag morgen setter denne spente gjengen fra Kirkenes videregående skole seg på bussen. Målet er Rovaniemi og finalen i ArcticSkills.

Kirkenes videregående skole søker eksamensvakter

Er du interessert i ekstrajobb og kunne tenke deg å være eksamensvakt hos oss? Ta kontakt på telefon: 78 96 33 00

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag 2023 gjennomført

Det 8. Finnmarksmesterskapet er gjennomført. Kirkenes videregående skole og Samisk videregående skole og reindriftsskole i Kautokeino var vertskap.

Vigo app for deg som skal og er i lære 

Appen gir deg som er innenfor fagopplæring på videregående nivå en oversikt over lærekontrakter, fagprøver m.m.  

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag gjennomføres 15. februar

I år deles arrangementet mellom Kirkenes videregående skole og Samisk videregående skole og reindriftsskole i Kautokeino.

Velkommen til Kirkenes videregående skole!

Finnmark trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionen videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.  

Samenes nasjonaldag 6. februar

Skolen vår har tradisjon for å markere samenes nasjonaldag 6. februar på en verdig måte - dagen er en festdag hos oss. 2023 er intet unntak!

Fremtidens verdiskapere

      Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark arrangerte Innovasjonscamp på Kirkenes videregående skole den 17. september 2021.

Vant Matuka 2021 med Tomé-tomatsuppe, Røyeravioli og Multebombe

FraNord UB, Kirkenes vgs. vant kokkekampen under Matuka 2021. UB’en består av tre elever, Caroline Louise Johansen, Beatriz Alexandra Da Silva Rodrigues og Preben Andre Sandnes.      

Satser på fremtidens grundere - ICE Creative Youth

  14.-15. juni gikk innovasjonscampen «ICE Creative Youth» av stabelen på Kirkenes videregående skole. Til sammen deltok ca 100 elever fra 1.- og 2. trinnet i konkurransen om å lage den mest innovative løsningen for å fremme fordelene av å bo og arbeide i Øst-Finnmark.    

Til toppen