Morsmålsdagen 2021

Morsmålsdagen den 21. februar ble markert med en film der 34 elever og ansatte ved Kirkenes videregående skole presenterte seg på sitt eget morsmål. Vi synes det er stor stas med det språklige mangfoldet vi har på skolen vår!

Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag 2021- resultatliste

PROGRAM FINNMARKSMESTERSKAPET 2021

Her finner du både lenke og program knyttet til sending på iFinnnmark tirsdag 09.02.2021.

Konkurranser i yrkesfag styrker både skole og næringsliv

Når Utdanning øst sparker i gang årets Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag tirsdag 9. februar, gjør de det med kunnskapen om at yrkesfagkonkurranser hever kvaliteten på utdanninga og at næringslivet får flere fagutdannede utøvere. Det viser resultatene fra de videregående skolene de siste årene. Karakterene blir bedre og elevene gjennomfører!

Forsvaret tilbyr Teknisk lederutdanning.

Forsvaret har en unik teknisk lederutdanning som fører frem til fagbrev for elever på Vg2 kjøretøy, Vg2 arbeidsmaskiner og Vg2 industriteknologi.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Alle som skal være russ våren 2021 ved Kirkenes videregående skole får tilbud om gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Strengere smitteverntiltak på Kirkenes videregående skole

For å begrense økning i smitten i januar har regjeringen besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler skal gå over til rødt nivå uavhengig av det lokale smittenivået. Tiltaket gjelder fra mandag 4. januar 2021 og foreløpig fram til tirsdag 19. januar.

Velkommen til Kirkenes videregående skole. En IB - world school

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.

Glemt passord?

Her finner du brukernavn og passord og tips til innlogging

Kjøretøyavdelinga arrangerte kurs for bilmekanikere.

Kjøretøyavdelingen ved skolen har arrangert et 23 timers oppgraderingskurs for bilmekanikere ved verkstedene i Øst- Finnmark.