Avslutning Vg2 YF

Onsdag 22. juni kl 17:00 i skolens kantine.

Velkommen til Kirkenes videregående skole. En IB - world school

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.

Nikita vant sølv i Skole- NM!

28. April 2022 vant Nikita Oustinov en velfortjent sølvmeldalje i klassen bilfag, lette kjøretøy.  Vi gratulerer!

Skole- NM 2022

Nikita, som går Vg2 Kjøretøy vant sølvmedalje den 28. april! Rørleggerfaget og sveisefaget deltok allerede 5. og 6. april. De kom hjem med både gull og sølv! Alle deltagerne har vist en fantastisk innsats og resultatet er helt suverent!

Elever fra Finnmark gjør seg bemerket i Skole-NM!

Gull og sølv til Finnmark! Nå er de første resultatene fra årets Skole-NM kommet inn, etter at første pulje av konkurransene er gjennomført. Finnmark har fått to medaljer, med 1. plass i rørleggerfaget, og 2. plass i sveisefaget. Vi gratulerer så mye!

Påskestemning på skolebiblioteket!

P åskekylling, påskeegg, påskekahoot og lesestoff til påske!

En tysktime utenom det vanlige!

Guiding på tysk! Elevene ble vist rundt på Kirkenes Snowhotel av en tysk guide som bare snakket tysk med elevene.

Læren om verdensreligioner

1UFA har over en periode jobbet med forskjellige verdensreligioner. Knyttet til jødedommen har de lært om jødisk bønn og en seremoni som heter kiddush.

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag 2022

Finnmarksmesterskapet gikk av stabelen 24. februar og ga neste generasjon fagarbeidere muligheten til å teste sine kunnskaper, få bransjekunnskap og lære av hverandre.

Lettelser og oppheving av smitteverntiltak

Landet går tilbake til en normal hverdag, og regler om munnbind eller en meters avstand er borte. Kravene om testing og isolasjon opphører også, og erstattes med anbefalinger.