Aktuelt

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag 2022

Finnmarksmesterskapet gikk av stabelen 24. februar og ga neste generasjon fagarbeidere muligheten til å teste sine kunnskaper, få bransjekunnskap og lære av hverandre.

Lettelser og oppheving av smitteverntiltak

Landet går tilbake til en normal hverdag, og regler om munnbind eller en meters avstand er borte. Kravene om testing og isolasjon opphører også, og erstattes med anbefalinger.

Nå kan elever og studenter søke om strømstipend

Strømstipendet er på 3 000 kroner. Det er for studenter og elever som betaler strøm i vårsemesteret 2022, og får lån og stipend fra Lånekassen i samme periode.

Samenes nasjonaldag 6. februar

Skolen vår har tradisjon for å markere samenes nasjonaldag 6. februar på en verdig måte - dagen er en festdag hos oss. Men i år faller samenes nasjonaldag på en søndag, og da har vi ingen feiring på skolen. Vi har likevel hatt markeringer i klassene hele uka med filmer, kahoot, mat og høytlesning.  

Hva vil du bli? Hvordan kan du bli det?

Er du klar over hvilket mangfold og hvilke fantastiske muligheter Finnmark har å by på?  Onsdag 26. januar kan du delta på UNS og få noen av svarene! 

Paintless Dent Repair ved Kirkenes VGS 2022.

Willy Åsheim fra Nor Teknikk AS holdt et kurs i PDR for elever og lærere. Vi fikk en god innføring i hvordan vi kan jobbe med smart repair, og hvilke bulker som faktisk er mulig å rette uten lakkering

Oversikt over program og foredragsholdere

Program for YF Vg2

Program for ST Vg1, Vg2 og Vg3

Hvis du vil bli lærling i Equinor, må du søke før 27. januar

Det finnes mange spennende lærlingestillinger for deg som går yrkesfag.  

Til toppen