Aktuelt

En tysktime utenom det vanlige!

Guiding på tysk! Elevene ble vist rundt på Kirkenes Snowhotel av en tysk guide som bare snakket tysk med elevene.  

Læren om verdensreligioner

1UFA har over en periode jobbet med forskjellige verdensreligioner. Knyttet til jødedommen har de lært om jødisk bønn og en seremoni som heter kiddush.

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag 2022

Finnmarksmesterskapet gikk av stabelen 24. februar og ga neste generasjon fagarbeidere muligheten til å teste sine kunnskaper, få bransjekunnskap og lære av hverandre.

Lettelser og oppheving av smitteverntiltak

Landet går tilbake til en normal hverdag, og regler om munnbind eller en meters avstand er borte. Kravene om testing og isolasjon opphører også, og erstattes med anbefalinger.

Nå kan elever og studenter søke om strømstipend

Strømstipendet er på 3 000 kroner. Det er for studenter og elever som betaler strøm i vårsemesteret 2022, og får lån og stipend fra Lånekassen i samme periode.

Samenes nasjonaldag 6. februar

Skolen vår har tradisjon for å markere samenes nasjonaldag 6. februar på en verdig måte - dagen er en festdag hos oss. Men i år faller samenes nasjonaldag på en søndag, og da har vi ingen feiring på skolen. Vi har likevel hatt markeringer i klassene hele uka med filmer, kahoot, mat og høytlesning.  

Hva vil du bli? Hvordan kan du bli det?

Er du klar over hvilket mangfold og hvilke fantastiske muligheter Finnmark har å by på?  Onsdag 26. januar kan du delta på UNS og få noen av svarene! 

Universitetsturnéen 2022

Velkommen til digital universitetsturné 2022!

Paintless Dent Repair ved Kirkenes VGS 2022.

Willy Åsheim fra Nor Teknikk AS holdt et kurs i PDR for elever og lærere. Vi fikk en god innføring i hvordan vi kan jobbe med smart repair, og hvilke bulker som faktisk er mulig å rette uten lakkering

Oversikt over program og foredragsholdere

Til toppen