Aktuelt

Satser på fremtidens grundere - ICE Creative Youth

  14.-15. juni gikk innovasjonscampen «ICE Creative Youth» av stabelen på Kirkenes videregående skole. Til sammen deltok ca 100 elever fra 1.- og 2. trinnet i konkurransen om å lage den mest innovative løsningen for å fremme fordelene av å bo og arbeide i Øst-Finnmark.    

ICE Youth

    Barentssekretariatet arrangerte ICE Youth for elever ved videregående skole i Kirkenes og Murmansk. Ungdommene kom med både kreative og innovative løsninger!

Dissekering i Biologi 1

Å dissekere i biologi er spennende! Å dissekere betyr å skjære opp det man studerer, og biologi handler mye om å finne ut hvordan vi ser ut inni oss. Her studerer elevene organer fra en sau.            

Leksehjelp i matematikk

Leksehjelp ST  hver tirsdag kl. 08:40 – 09:25 i klasserom G125 Leksehjelp YF  hver torsdag kl. 14:20 – 15:05  i klasserom G125        

Gonagasreabbásafári / Kongekrabbesafari

­­­­Gonagasreabbásafári bearjadaga 12.03.2021. joatkkaskuvlla sámegiel ja suomagiel oahppiiguin          

Puslespill og fremmedspråk

  Tenk å kunne pusle seg kjent med målspråklandet! Når det i tillegg blir en konkurranse og puslespillet er enormt stort, så blir det enda mer engasjerende. Etter at det er ferdig puslet, så kan man legge på kort med navn på elver, byer, fylker... på kartet som er puslet sammen.   

Elev-pc serviceportal, Vg1

Serviceregistrering for Elev-PC fra Elkjøp

En tysktime utenom det vanlige!

Guiding på tysk! Elevene ble vist rundt på Kirkenes Snowhotel av en tysk guide som bare snakket tysk med elevene.  

Glemt passord?

Her finner du brukernavn og passord og tips til innlogging

Til toppen