Aktuelt

Elevundersøkelsen 2023

Den årvisse elevundersøkelsen vil gjennomføres ved Kirkenes videregående skole i perioden 13.-30. november. Skolen gjennomfører undersøkelsen i alle klasser. Undersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler. 

Velkommen til Kirkenes videregående skole!

Finnmark trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionen videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.  

Aktivitetsdag 14.09.23

14. september 2023 hadde Kirkenes videregående skole gleden av å arrangere en aktivitetsdag for våre elever i Barentshallen. Det ble en dag fylt med aktivitet, latter og konkurranseånd!  

Gratis frokost for alle elever og gratis middag for borteboere.

Vi er glade for at vi kan tilby gratis frokost til alle elever. Dette initiativet er muliggjort gjennom et politisk vedtak i TFFK, som har forpliktet seg til å støtte vårt mål om å gi en sunn og nærende start på dagen for alle elever.   

Se resultater fra skolevalget 28/8 2023

Mandag 28. august var det skolevalg ved Kirkenes videregående skole. Elevene vil fikk delta i en spennende valgprosess.  

Velkommen til skolestart mandag 21. august 2023! 

Se oppmøtetider for første skoledag på Kirkenes videregående skole.  

Skoleavslutning for skoleåret 2022/2023

Siste skoledag nærmer seg raskt, og vi gleder oss til å markere med tradisjonelle aktiviteter. Det blir opplegg med klassen, rektors sommertale og grilling! Det blir en fin avslutning på skoleåret!

ICE Creative Youth 15. - 16. juni 2023

ICE Creative Youth, et prosjekt for å fremme entreprenørskap og kreativitet blant unge, har arrangert en vellykket innovasjonscamp. Elevene utviklet forretningsplaner og campen ble avsluttet med anerkjennelse for god innsats og nyskapende ideer.

Avslutning for Vg3 22.06-23 kl 18:00

Invitasjon til avslutning for elever og foresatte i 3STA, 3STB, 3PÅA og 3AMA ved Kirkenes videregående skole 2023.    

Digitalt skolebesøk i anledning Kronprinsparets 50-årsdager!

Kirkenes videregående skole er blant noen få utvalgte skoler utenfor Oslo som får tilbud om å være med på digitalt skolebesøk 14.juni kl 13:00 i forbindelse med feiringen av Kronprinsparets 50-årsdager!