Aktuelt

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag 15.02-23.

Elevundersøkelsen 2022

Den årvisse elevundersøkelsen vil gjennomføres ved Kirkenes videregående skole i perioden 28. november til 16. desember. Undersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler. 

Treff for elever ved teknologi- og industrifag og elektrofag den 27. september 2022

Treffet var et rekrutteringstiltak for yrkesfag og spesielt bilfag og ble arrangert i samarbeid med bilbedrifter og skolen vår.

Hyggelig besøk fra Hesseng Flerbrukssenter

Fremtidige bilopprettere? 2. trinn på Hesseng Flerbrukssenter var på besøk hos oss torsdag 22. september.    

Foresattes tilgang til skoleadministrativt system

Foresatte til elever i videregående skole har mulighet til å få oversikt over blant annet timeplan, vurderinger, orden og atferd, fravær ved å logge seg på skolens administrative system Visma in School (VIS).

Møte for foresatte IB klassen og VG1 klassene YF og ST den 14.09.2022

Onsdag 14. september avholder vi et møte med foresatte for elever i Vg1-klassene på yrkes- og studieforberedende fag og for IB.

Velkommen til Kirkenes videregående skole!

Finnmark trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionen videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.  

Leksehjelp i matematikk

Leksehjelp ST  hver tirsdag kl. 08:40 – 09:25 i klasserom G125 Leksehjelp YF  hver torsdag kl. 14:20 – 15:05  i klasserom G125      

Velkommen til skolestart mandag 22. august 2022

Informasjon om det meste som angår skolestart.

Satser på fremtidens grundere - ICE Creative Youth

  14.-15. juni gikk innovasjonscampen «ICE Creative Youth» av stabelen på Kirkenes videregående skole. Til sammen deltok ca 100 elever fra 1.- og 2. trinnet i konkurransen om å lage den mest innovative løsningen for å fremme fordelene av å bo og arbeide i Øst-Finnmark.    

Til toppen