Kirkenes videregående skole

Se brosjyre og les om utdanningsvalg, prosjekter og muligheter ved Kirkenes videregående skole.

Aktuelt

• 17.11.2021 Overgang til digital opplæring for en del elev grupper vil innføres fra 10. november. Elevundersøkelsen 2021
    Den årvisse elevundersøkelsen vil gjennomføres ved Kirkenes videregående skole i perioden 29. november til 17. desember. Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.
  • 15.11.2021 Hurtigtest-korona Hurtigtest til hjemmebruk tilgjengelig i ekspedisjonen
    Kirkenes videregående skole har fått hurtigtester for hjemmebruk, som elever og ansatte kan hente i ekspedisjonen på Hesseng og i Bjørnevatn.
  • 12.11.2021 Bruk av PC til skriftlig eksamen
    Noen eksamener er heldigitale eller stiller krav til bruk av digitale verktøy på eksamen, mens de fleste eksamener kan leveres på papir om kandidaten ønsker. Det er kandidatens ansvar å sette seg inn i kravene for fagkodene for sine oppmeldinger.