Premiedryss til elever ved Kirkenes videregående skole

Gull og sølv til til frisørelevene i den nasjonale skolecupen!

Vellykket gjennomføring av ArcticSkills 2021

Nærmere 50 dyktige deltakere fra 16 skoler i Barentsområdet målte krefter innenfor 13 forskjellige yrkesfagretninger og hadde oppvisning i ytterligere to fag – reiseliv og foto – da et digitalt ArcticSkills ble strømmet live på tirsdag.

Dissekering i Biologi 1

Å dissekere i biologi er spennende! Å dissekere betyr å skjære opp det man studerer, og biologi handler mye om å finne ut hvordan vi ser ut inni oss. Her studerer elevene organer fra en sau.

Gonagasreabbásafári / Kongekrabbesafari

­­­­Gonagasreabbásafári bearjadaga 12.03.2021. joatkkaskuvlla sámegiel ja suomagiel oahppiiguin

ArcticSkills 2021 på skjerm

ArcticSkills vil for første gang i konkurransens seksårige historie bli gjennomført digitalt, og sendingen vil bli strømmet på konkurransedagen, 23. mars.

ArcticSkills 2021

Elever fra Finnmark, Murmansk, Lappland og Norrbotten skal vise hva de kan i ArcticSkills!

Elev-pc serviceportal, Vg1

Serviceregistrering for Elev-PC fra Elkjøp

Morsmålsdagen 2021

Morsmålsdagen den 21. februar ble markert med en film der 34 elever og ansatte ved Kirkenes videregående skole presenterte seg på sitt eget morsmål. Vi synes det er stor stas med det språklige mangfoldet vi har på skolen vår!

Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag 2021- resultatliste

PROGRAM FINNMARKSMESTERSKAPET 2021

Her finner du både lenke og program knyttet til sending på iFinnnmark tirsdag 09.02.2021.